Minőség és környezetpolitika

„A VEVŐ CSAK A MINŐSÉGÉRT FIZET”

A járműablak gyártás tevékenységünket a Minőség és Környezettudatosság jegyében a szabványi és jogszabályi előírásokat betartva végezzük, hogy vevőinket Megfelelő Minőségű, Megfelelő Mennyiségű, Megfelelő Időben és Megfelelő Áron szállított termékkel tegyük elégedetté.

Minden tevékenységünkben, legyen az gyártás (alkatrészgyártás, eloxálás, porszórás, szerelés), vagy a gyártáshoz kapcsolódó műszaki, illetve adminisztratív munka, célunk az Elsőre Jót Nulla hibával. Versenyképességünk növekedését a termékeink és az előállítási folyamat magas szintű megbízhatósága által érjük el

Minden egyes dolgozó felelős munkája minőségéért, ezáltal a cég céljainak eléréséért. A folyamatos képzéseknek és tájékoztatásoknak köszönhetően dolgozóink megfelelően képzettek és tájékozottak. A munkatársak folyamatos oktatásával és képzésekkel törekszünk a környezeti vészhelyzetekre való megfelelő reagálásra.

A járműipar igényeihez igazodva arra törekszünk, hogy vevőink részére mindig a megrendelt mennyiséget a megállapodott határidőre szállítsuk ki.

Arra törekszünk, hogy elérjük, vagy felülmúljuk vevőink elvárásait már az első alkalommal is, hogy elkerüljük a nem megfelelősségek költségeit.

Folyamatosan javítjuk eredményeinket a lean gyártásfilozófia tudatos alkalmazásával, megszabadulunk az elkerülhető vesztségektől, és a folyamatainkat áttekinthetőbbé tesszük.

Törekszünk az elérhető legjobb technológiák alkalmazásával a környezeti kibocsátásaink minimalizálására.

Beszállítóinkkal és alvállalkozóinkkal megismertetjük és elfogadtatjuk a minőséggel és a környezetvédelemmel kapcsolatos elvárásainkat, és ezek figyelembe vételével kötjük meg együttműködési és beszállítói szerződéseinket.

Kiemelten fontosnak tartjuk a környezetvédelmi szemlélet érvényesülését, a környezettudatos gondolkodás elterjedését munkatársaink és beszállítóink körében, az érdekelt felek magasabb szintű kielégítése érdekében. A gyártási folyamat során a keletkező hulladékot szelektíven gyűjtjük, és célunk azok minél nagyobb arányú újrahasznosításának elérése.